Institutul Naţional pentru Pregătirea şi Perfecţionarea Avocaţilor - Cluj

PARTENERI

TWITTER

  • Citeste despre Anunț pentru stagiarii de an II - ian.2012 - înscrieri la cursurile INPPA 2012: http://t.co/ZIEYgcKY
  • Citeste despre Anunț pentru stagiarii de an I - ian.2012: http://t.co/qvEFJgqz
  • Citeste despre Conferință Noul Cod Civil - organizată de Baroul Cluj și Curtea de Apel Cluj: http://t.co/rMTfY1o2
  • Citeste despre !! Obiecte pierdute !: http://t.co/urT07l2c
  • Citeste despre ! ! ! Anunţ important ! ! !: http://t.co/RObCnP0S
  • Citeste despre Hotărârea nr.147 de validare a dosarelor de înscriere la examenul de admitere în profesia de avoc... http://t.co/7byg66Tm
  • Citeste despre În atenţia stagiarilor de anul I: http://t.co/lCoJwgw
  • Citeste despre Conferinţe pe tema Noului Cod Civil: http://t.co/1HWW9K4
  • Citeste despre în atenţia stagiarilor de anul I: http://bit.ly/mQu4vM
  • Citeste despre av. Marius Harosa: http://bit.ly/kcPucj
Comunicare
24 Iulie 2020

Subiecte si bareme, model contestatie - proba scrisă din data de 15 noiembrie 2020 – Examen absolvire INPPA noiembrie 2020

Subiecte si bareme, model contestatie - proba scrisă din data de 15 noiembrie 2020 – Examen absolvire INPPA noiembrie 2020

Ultirmele noutăți
Contestațiile la baremul de evaluare și corectare al probei scrise din data de 15 noiembrie 2020 vor putea fi formulate până cel târziu luni, 16 noiembrie 2020, ora 15.00.

Toate contestațiile (inclusiv pentru candidații care au susținut examenul în centrele teritoriale ale INPPA) se vor transmite prin email la adresa contestatie@inppa.ro, în perioada: 15.11.2020, ora 15.00 – 16.11.2020, ora 15.00.

Model contestație (descărcați de mai jos)

Subiecte si barem
***********************************
Informăm pe candidații înscriși la examenul de absolvire a I.N.P.P.A. – sesiunea 15 noiembrie 2020 că pot descărca și tipări, din „Pagina candidatului” din sistemul IFEP, adeverința eliberată de I.N.P.P.A. privind desfășurarea examenului de absolvire la data de 15 noiembrie 2020.

Recomandăm insistent tuturor candidaților aflați în localități sau în zone în care au fost instituite restricții de deplasare să aibă asupra lor această adeverință pe care să o prezinte în cazul în care li se cere justificarea scopului deplasării. Precizăm că deplasarea în vederea susținerii examenului de absolvire a I.N.P.P.A. reprezintă o deplasare în scop profesional, în sensul avut în vedere de dispozițiile legale prin care s-au instituit, în contextul epidemiologic actual, unele măsuri de limitare a circulației persoanelor.

************************************
https://www.inppa.ro/examenul-de-absolvire-sesiunea-noiembrie-2020-repar...

************************************

ANUNȚ – În atenția cursanților – avocaţi stagiari aflaţi în anul II de pregătire profesională iniţială în cadrul structurii centrale a I.N.P.P.A./centrelor teritoriale ale I.N.P.P.A., precum şi a avocaţilor stagiari care nu au promovat examenul de absolvire a I.N.P.P.A.